Vissen in vijver met 350 miljoen IT-talenten

In India zijn IT-talenten minder schaars. India blijft ongeëvenaard als het gaat om zijn enorme pool van hooggeschoolde en getalenteerde ICT-professionals.  Wij vissen daar in een vijver met meer dan 350 miljoen IT-professionals.

Doordat wij al meer dan 10 jaar met Indiase IT-bedrijven en developers werken hebben wij een uitgebreid netwerk waaruit wij putten. Hierdoor kunnen wij snel aan goede mensen komen en jou helpen de capaciteit op te schalen, op de momenten dat jij het nodig hebt.

AL VOOR € 17,50 PER UUR

De (loon)kosten in India zijn lager, een voordeel dat natuurlijk voor jou is.  Om je een idee te geven, al voor € 17,50 per uur of € 2.750 per maand heb je een fulltime freelance Indiase IT-topper in jouw team. Hooggeschoold, vanzelfsprekend Engels sprekend en senior in kennis en ervaring.

KWALITEIT BUITEN KIJF

Lagere kosten, zonder af te dingen op de kwaliteit. Het opleidingsniveau en de kwaliteit van Indiase IT-professionals is hoog. Supergrote bedrijven als Microsoft, Google en Apple hebben niet voor niets voor bijna een derde aan Indiase/Aziatische medewerkers in dienst. Dat doen ze heus niet vanwege alleen de lagere kosten.

Head Quarters
Striksteeg 7
7411 KR  Deventer
Bellen en mailen
T: ‭+31 570 244 003
M: hans@cloud9offshore.nl
Bel of e-mail ons

Nieuwsgierig hoe wij ook jou kunnen helpen?